Ознака: Северна Македонија

Папа Франциск: Ве охрабрувам да го следите верно започнатиот пат и да ја направите вашата земја светилник на мирот и интеграција

Со благослов за хармонија, просперитет и радост во говорот пред државниот врв Папата Франциск ја почна почна првата официјална посета ...