.

.

Новак
Fresnel леќа:Дијаметар од 300 F260mm ,фаза светлина fresnel леќа,ПММА ( акрилна)материјал

Fresnel леќа:Дијаметар од 300 F260mm ,фаза светлина fresnel леќа,ПММА ( акрилна)материјал

DEN 959.04

Достапност
In stock

Со стоката дадена додека купуваат