.

.

Новак
Оригиналниот NIDEC TA300DC C35373-35 8025 12V 0.69 80 * 80 * 25ММ PWM за контрола на температурата на ладење вентилатор

Оригиналниот NIDEC TA300DC C35373-35 8025 12V 0.69 80 * 80 * 25ММ PWM за контрола на температурата на ладење вентилатор

DEN 1578.24

Достапност
In stock

Со стоката дадена додека купуваат