.

.

Новак
3 основни Т тип водоотпорен splitter(средината е 2core);ЦРНА боја;машки поврзување е со дијаметар;13.5 mm

3 основни Т тип водоотпорен splitter(средината е 2core);ЦРНА боја;машки поврзување е со дијаметар;13.5 mm

DEN 912.00

Достапност
In stock

Со стоката дадена додека купуваат