.

.

Новак
Дијаметар 110 Фокусна должина 70mm fresnel леќа, 0,3 mm жлебот на теренот, дебелина 2mm,ПММА материјал, со ниска цена

Дијаметар 110 Фокусна должина 70mm fresnel леќа, 0,3 mm жлебот на теренот, дебелина 2mm,ПММА материјал, со ниска цена

DEN 302.88

Достапност
In stock

Со стоката дадена додека купуваат