.

.

Новак
7 180mm вежба Прилагодливи АГОЛ Дијамант Core Вежба Машина за дупчење бетон подот или ѕид | Мулти-агол степен вежба 2100w

7 180mm вежба Прилагодливи АГОЛ Дијамант Core Вежба Машина за дупчење бетон подот или ѕид | Мулти-агол степен вежба 2100w

DEN 33363.36

Достапност
In stock

Со стоката дадена додека купуваат