.

.

Новак
Open405R-C Стандард # STM32F4 STM32F405 STM32 ARM Cortex-М4 Развој Одбор STM32F407ZxT6

Open405R-C Стандард STM32F4 STM32F405 STM32 ARM Cortex-М4 Развој Одбор STM32F407ZxT6

DEN 2063.52

Достапност
In stock

Со стоката дадена додека купуваат