.

.

Новак
Најдобар квалитет Дијагностички Алатка V1.5 ELM327 USB FTDI FT232RL+PIC18F2480 чип модифицирани FTDI чип OBD2 ги Поддржува сите OBDII протоколи

Најдобар квалитет Дијагностички Алатка V1.5 ELM327 USB FTDI FT232RL+PIC18F2480 чип модифицирани FTDI чип OBD2 ги Поддржува сите

DEN 888.00

Достапност
In stock

Со стоката дадена додека купуваат