.

.

Новак Со попуст
трансформатор 4.2 0.5 v ac адаптер 4.2 volt 0.5 amp 500ma ЕУ приклучок за внесување 100 240v DC порт 5.5x2.1mm Напојување

трансформатор 4.2 0.5 v ac адаптер 4.2 volt 0.5 amp 500ma ЕУ приклучок за внесување 100 240v DC порт 5.5x2.1mm Напојување

DEN 1914.24
DEN 1819.00 -5 %

Достапност
In stock

Со стоката дадена додека купуваат