.

.

Новак
Висока температура пареа електромагнетниот PZ вентил-M03 порта 1/4 BSP AC220V orifice 2,5 mm две позиција, две начин нормален блиску

Висока температура пареа електромагнетниот PZ вентил-M03 порта 1/4 BSP AC220V orifice 2,5 mm две позиција, две начин нормален

DEN 717.12

Достапност
In stock

Со стоката дадена додека купуваат