.

.

Новак
500 ml 3-вратот Рамен дното колба , тешки ѕид ,24/40 (Borosilicate стакло 3.3 материјал)

500 ml 3-вратот Рамен дното колба , тешки ѕид ,24/40 (Borosilicate стакло 3.3 материјал)

DEN 938.40

Достапност
In stock

Со стоката дадена додека купуваат