.

.

Новак
KPT-157 K9 Plano конвексни леќа, Оптички леќи, Рамни конвексни леќа, кол: 25.4 mm, f:1000.0mm

KPT-157 K9 Plano конвексни леќа, Оптички леќи, Рамни конвексни леќа, кол: 25.4 mm, f:1000.0mm

DEN 1368.00

Достапност
In stock

Со стоката дадена додека купуваат