.

.

Новак
5 дијамант турбо виде ножот за сува сечење на мермер и гранит плоча 125mm*22.23 mm / 25.4 mm

5 дијамант турбо виде ножот за сува сечење на мермер и гранит плоча 125mm*22.23 mm / 25.4 mm

DEN 2976.00

Достапност
In stock

Со стоката дадена додека купуваат