.

.

Новак
3000ml (3 Литри) Стакло Buchner инка филтер, 3# core големина 15-40 Micron, со 24/29 заеднички стандард

3000ml (3 Литри) Стакло Buchner инка филтер, 3 core големина 15-40 Micron, со 24/29 заеднички стандард

DEN 4488.00

Достапност
In stock

Со стоката дадена додека купуваат