.

.

Новак
U. S. Солидна 1/2, Дувачкиот Електрични Електромагнетниот Вентил 12V DC Нормално Затворен NPT Тема Viton Заптивка Воздух, Гас,Гориво ISO Сертифицирана

U. S. Солидна 1/2, Дувачкиот Електрични Електромагнетниот Вентил 12V DC Нормално Затворен NPT Тема Viton Заптивка Воздух, Гас,Гориво

DEN 1775.52

Достапност
In stock

Со стоката дадена додека купуваат